Ilgiausiai išliekantys dalykai yra ne tie, kurie gyvena stipriai įsikandę savo. Ilgiausiai išlieka tie, kurie prisitaiko.
Taip ir mes, ilgus mėnesius vertę receptų knygas, ragavę ir bandę šimtus skirtingų kombinacijų, jau nuo šiandien pradedame naują, žiemos pietų etapą. Mūsų nuomonę, tai geriausias pietų meniu kurį teko matyti ne tik pas mus, bet ir visur kitur. Bet lai patiekalai kalba patys už save ir viską įvertinkite patys
*Toskanos trijų mėsų sriuba su traškia čiabata
*Kurobuta kiaulienos burgeris su česnakinėmis krevetėmis ir saulėje dziovintų pomidorų aioli
*Bangers n Mash – itališkos dešrelės, raudonųjų bulvių košė, žalieji žirneliai ir svogūnų greivis
*Gnocchi ir sūrio bake’as su naminiu Marinara padažu
Ir žinote ką? Čia dar tik pirmadienis. Tad pasitikime šiandieną su itališkais skoniais, skrandžius ir širdis šildančiais, dar Mad’e nematytais patiekalais.
Ir kad ir kaip skaniai viskas beskambėtų, detalės išlieka tos pačios – 4.95 už komplektą su gėrimais, pietų metas nuo vienuoliktos iki penkioliktos valandos ir visa tai tik BAKING MAD ir niekur kitur.
Pietus į namus ar darbus atveš geriausias prekės dealeris Wolt
Klausimus, užsakymus ir rezervacijas priimame numeriu 869390002.
O dabar… SAY MY NAME
#bakingmad #dienospietus #varomvalgyt #kurvalgyt #kurpavalgyt #meniult #pietus #pietu #breakingbad #wolt #burger